Welcome!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio.

Recent Updates

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio.

Featured

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio.
Vesta, Hanoracul si Tricoul iti raspund la intrebari!
Cum stiu ce masura sa comand?
La scoala se afla intotdeauna un rand de mostre pentru a putea fi probate. De asemenea este la dispozitia ta si un tabel de dimensiuni aferent masurilor.
Si pentru momente de creativitate!   👉

Si totusi nu am ales masura potrivita!
Bine ai venit in club. Nimic mai simplu. In conditiile in care produsele sunt nepurtate le vom inlocui cu masura potrivita in cel mai scurt timp.
                       👈    De fapt orice este posibil!Bine, bine si mai departe?
Comenzile se lanseaza centralizat pe scoala! Acestea sunt transmise de catre Asociatia de Parinti - persoana juridica- pe baza Contractului de Furnizare incheiat cu Firma noastra. Comanda intra in lucru si imediat ce este gata se livreaza. Livrarea se face pe baza de factura fiscala. Plata de face cu OP.
.....................................................👉

Despre noi ....

Tricoul cel Poznaș
„Se spune despre mine ca sunt cel mai apropiat prieten al tau. Atat de apropiat incat a fost o vreme in care zi de zi mancam impreuna....... din cand in cand se mai intampla si acum. A trecut ceva timp de atunci si vreau sa spun ca iti recunoscator ca m-ai pastrat lângă tine. ”

Drăguțul Hanorac
„M-au numit Drăguțul Hanorac. Asta cand de fapt eu sunt puternic, protector si te poti baza pe mine atunci cand toata atentia ta este la... cum arata ochii omului de zapada pe care tocmai l-ai terminat de facut. De fapt, cand alegi sa ma porti, sti exact ce va urma. Si
anume ca... impreuna vom rade in hohote de frigul de afara.”

Minunata Vesta de Polar
„Si eu fac parte din familia hanoracelor. Si ca sa te pot servi mai bine am ales sa renunt la maneci si sa devin Vesta. Da! Sunt asa cum iti doresti. Iti tin de cald si sunt pufoasa, in timp ce mainile tale se pot misca in voie.”

Vrei sa afli mai mult despre cei trei prieteni?

Te rog sa le scrii un email la comenzi@tricouri-scolare-brodate.ro